Sångfirman

 

Fotoalbum »

Ett stort antal körresor har genomförts under åren. Den mest fantastiska var nog resan med Konserthuskören i Helsingborg när vi reste till Rom 1995, där vi även sjöng för Påven i Peterskyrkan och i en mässa!

 

2008 i september reste vi med kören Chorus Amici - vännernas kör - till Rüdesheim - där vi bl.a sjöng på Loreley Klippan.

 

2007 i september reste vi med kören Chorus Amici - vännernas kör - till Spreewald - där vi gav en konsert i Hotel Starics.

 

2006 i september reste vi med kören Chorus Amici - vännernas kör - Skagen - där vi även gav en konsert i Svenska Kyrkan i Skagen, Danmark.

 

2005 i september reste vi med kören Chorus Amici - vännernas kör - till Rügen - Greifswald, med en konsert i Kirchgemeinde St. Marien Kirche.

 

2005 i maj reste vi med Allerums Oratoriekör till Glasgow. I Edinburgh gav vi en konsert i St. Giles Cathedral. 

 

2003 i september, reste vi med kören Chorus Amici -vännernas kör - till Goslar där vi gav en konsert i Neuwerkkirche i Goslar.

 

2003 i maj, reste vi med Allerums Oratoriekör till Berlin för ett stort körkonvent med tävlingar i körsång.

 

2002 reste vi med Konserthuskören till Irland. Vi gav en konsert i Parish Church i Munkstown Dublin,  vi åkte med buss över hela södra Irland med konsert i St Mary´s Church i Killarney. Vi besökte och upplevde Galway med besök i Churche of St. Nicholas där det påstås att Columbus bad innan han begav sig till Amerika.

 

2000 reste vi till Italien och Ferenze, bussutflykt till Chiantidistrikten, staden Gimignano och Siena med konsert på kvällen.

 

1998 reste vi med Konserthuskören till Ungern och Budapest där vi också sjöng i en av Budapest´s största kyrkor.

 

1995 reste vi med Konserthuskören till Rom under en fantastisk vecka där vi sjöng i Peterskyrkan 2 gånger, dels för Påven vid hans reception dels vid en högmässa i kyrkan.